Conference League

Στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για Λανς ο Πελίστρι, εκτός ο Βιλένα!

Ο Φακούντο Πελίστρι δηλώθηκε όπως αναμενόταν στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια με τη Λανς, με τον Βιλένα να μένει εκτός!

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού κανονικά θα κάθεται στην αυριανή (22/08, 22:00) πρώτη «μάχη» με τη Λανς για τα playoffs του Conference League ο Φακούντο Πελίστρι!

Ο Ουρουγουανός δηλώθηκε όπως αναμενόταν στην ευρωπαϊκή λίστα του «τριφυλλιού» για τα παιχνίδια με τη γαλλική ομάδα, με τον Βιλένα -όπως επίσης αναμενόταν- να μένει εκτός! Ο Ολλανδός, θυμίζουμε, είχε μείνει και εκτός αποστολής για το αυριανό ματς από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Νωρίτερα, την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Φακούντο Πελίστρι, που βρίσκεται στη Γαλλία με την υπόλοιπη αποστολή του «τριφυλλιού»! Ο Ουρουγουανός εξτρέμ, που ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες από τους «πράσινους», ντύθηκε στα πράσινα και βγήκε στο γήπεδο της Λανς για προπόνηση μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Εξάλλου, ο Ντιέγκο Αλόνσο δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν αποκλείεται να παίξει αύριο (22/08, 22:00) κιόλας!

Φυσικά, όταν εμφανίστηκε ο Πελίστρι στο γήπεδο ακολούθησε το καθιερωμένο καλωσόρισμα με το «φατούρο» από τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x